Capacitate: 70 locuri cafenea + 20 locuri pe terasa
Ambient: intim, elegant
Optiuni: posibilitate plata prin carti de credit,wi-fi,plasma,aer conditionat,sistem de racire terasa prin umidificare,parcare
Orar: 08:00 – 24:00 L – D

Zona: Cismigiu, Izvor

Organizare evenimente:
Petreceri private, de firma, onomastici pana la 30 locuri.
Avantaje:
- In functie de numarul de persoane si de preferintele clientului se poate face un pret special.

In curand amatorii de cafea de calitate si cocktailuri exotice se vor putea delecta la concerte sustinute de artisti renumiti. Atmosfera multiculurala va fi sustinuta de narghilelele aduse la mese de catre angajatii nostrii îmbracati în porturi traditionale turcesti.

Vezi agenda  de evenimente Kafeterya AICI

 

Descopera un colt de rai turcesc intr-o zona de vis a Capitalei.

 KAFETERYA CAFE, va pune la dispozitie un cafe-bar si terasa,intr-o atmosfera luxurianta dar la preturi avantajoase.Peste drum de Teatrul Bulandra, pe Bd. Schitu Magureanu, nr. 8.

In stanga ai o priveliste minunata, Splaiul Independentei cu Dambovita “cea frumos curgatoare”, Parcul Izvor si Casa Poporului, iar in dreapta Parcul Cismigiu.Va asteptam cu un personal calificat si amabil, sa degustati printre preparatele clasice unei cafenele si specialitati turcesti, o cafea turceasca originala, pregatita la nisip dupa cele mai autentice retete, intr-o atmosfera extraordinara.Veti gasi o oaza de relaxare in centrul zgomotos al Bucurestiului, presarata cu dragoste, ospitalitate, veselie si respect din partea intregului personal.

Galerii foto



Nu te impacienta! Nu vorbim doar despre cafea. Aici gasesti meniul complex pe care ti-l doresti. Business meeting? Noi suntem cel mai potrivit loc. O dupa-amiaza departe de birou, dar conectata la un laptop si la toate cele necesare pentru momente active? Kafeterya Cafe este cel mai potrivit loc pentru tine. O seara la teatru si nu sti ce sa faci inainte sau dupa piesa? Vino alaturi de noi!
 

Recomandari din meniul Kafeterya Cafe:
- Cafea turceasca la nisip – 13 lei
- Salata de fructe cu inghetata – 12 lei
- Waffles cu crema de ciocolata si fructe – 12 lei
- Ceai turcesc – 7 lei

Toata apa folosita la cafenea este filtrata si analizata de un filtru de purificare dedurizator,tf izator, lampa UV care curata microbii din apa.