1375131_576295055763687_700006366_n

 

 

Viata este frumoasa si este facuta pentru a fi traita cu bucurie in fiecare zi. Uneori, insa, tot ea ne pune la incercare. Intocmai ca un profesor care isi iubeste elevii, dar le da o teza complicata ca sa vada daca au invatat ceva pana atunci sau daca vor invata dupa experienta examenului si a notei.

Cosmina are 27 de ani. Cosmina are un sot. Cosmina are un copil de trei ani. Cosmina are o cariera. Cosmina are cancer la san, o boala care nu se uita in stanga sau in dreapta cand loveste. Nu se uita la om, la viata lui, la caracterul lui, la viitorul lui…

The dAdA i se alatura Cosminei in lupta pe care a inceput-o deja:

Va invitam miercuri, 9 octombrie, de la ora 20:30 in Fifteen Restaurant & Pub (str. Blanari, nr 1, Centrul Vechi, Bucuresti), un loc perfect pentru o seara de miercuri si un pahar de vin baut cu prietenii, la un concert acustic cu cele mai cunoscute piese marca The dAdA, dar si coveruri. Toate intr-o interpretare atipica pentru cei care ne cunosc playlist-ul si spectacolul live.

Intrarea este 15 RON. Toti banii care se vor strange vor merge catre Cosmina Grigore!

Nu trebuie sa uitam sa fim oameni! In situatiile grele trebuie sa strangem randurile pentru ca nu se stie niciodata cand putem sa fim noi in locul prietenilor nostri.

 

 Vezi localul aici  

 

Contact

Adresa : Str. Blãnari nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0744.888.780
Mail: rezervari@fifteen.ro / contact@fifteen.ro
Website: http://www.fifteen.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/FifteenRestaurant